DECRET 326/2002, de 19 de novembre, de reestructuració de la Direcció General de Promoció Cultural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 326/2002, de 19 de novembre, de reestructuració de la Direcció General de Promoció Cultural.

Amb el Decret 233/1988, de 12 de setembre, de reestructuració del Departament de Cultura, se'n va adaptar l'estructura a les competències i les funcions que progressivament havia anat assumint i, així, es cercava una operativitat més gran mitjançant la concentració dels òrgans directius i la introducció de criteris funcionals en la classificació d'aquests òrgans.

Mitjançant la Llei 20/2000, de 29 de desembre, de creació de l'Institut Català de les Indústries Culturals, i el Decret 100/2001, de 3 d'abril, d'aprovació dels seus Estatuts, les funcions en matèria de cinematografia i vídeo, així com les de suport al control de dades de les sales d'exhibició cinematogràfica, que fins aleshores exercia la Direcció General de Promoció Cultural, les va assumir l'Institut Català de les Indústries Culturals. Aquest fet va motivar una primera modificació de l'estructura de la Direcció General de Promoció Cultural.

La Llei 8/1981, de 2 de novembre, de creació de l'Entitat Autònoma d'Organització d'Espectacles i Festes, ha estat modificada per la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives. Amb aquesta modificació passa a anomenar-se Entitat Autònoma de Difusió Cultural i les seves funcions passen a ser les d'organització d'espectacles, exposicions i esdeveniments en els camps de la música, la dansa, les arts plàstiques, la creació artística i la cultura popular i tradicional.

En conseqüència, d'acord amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Cultura, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica el segon paràgraf de l'article 5.1 del Decret 233/1988, de 12 de setembre, de reestructuració del Departament de Cultura, que queda redactat de la manera següent:

El subdirector o subdirectora general de Promoció Cultural coordina l'actuació dels càrrecs següents: delegat o delegada de Teatre i Dansa, delegat o delegada de Música, delegat o delegada d'Arts Visuals, delegat o delegada del Llibre i delegat o delegada de Promoció de la Premsa.

Article 2

Es modifica l'article 5.2 del Decret 233/1988, de 12 de setembre, de reestructuració del Departament de Cultura, que queda redactat de la manera següent:

5.2 Servei de Gestió de la Promoció Cultural. Té per funció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR