DECRET 112/2003, d'1 d'abril, de modificació de la composició del Consell de Caça de Catalunya i dels consells territorials de caça.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 112/2003, d'1 d'abril, de modificaciÛ de la composiciÛ del Consell de CaÁa de Catalunya i dels consells territorials de caÁa.

El Consell de CaÁa de Catalunya i els consells territorials de caÁa de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona van ser creats pel Decret 108/1985, de 25 d'abril, mentre que el Decret 100/2002, de 19 de marÁ, crea el Consell Territorial de CaÁa de les Terres de l'Ebre. Aquests consells constitueixen uns Úrgans de consulta de l'AdministraciÛ en matËria de caÁa amb la finalitat de contribuir a dur a terme una gestiÛ sostenible i ordenada dels recursos cinegËtics.

Les darreres modificacions de l'estructura del Departament de Medi Ambient fan necessari actualitzar la composiciÛ del Consell de CaÁa de Catalunya i dels consells territorials de caÁa de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Igualment, Ès necessari modificar la representaciÛ dels sectors interessats amb la finalitat que en el Consell de CaÁa de Catalunya i els consells territorials de caÁa hi siguin adequadament representats tots aquells organismes i entitats que tenen interessos i que es poden veure afectats per l'activitat cinegËtica.

A proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

ComposiciÛ del Consell de CaÁa de Catalunya

El Consell de CaÁa de Catalunya Ès constituÔt per les persones seg¸ents:

PresidËncia: el director o directora general d'Activitats CinegËtiques i Pesca Continental.

VicepresidËncia 1a: el/la president/a de la FederaciÛ Catalana de CaÁa.

VicepresidËncia 2a: el o la cap de l'¿rea d'Activitats CinegËtiques de la DirecciÛ General d'Activitats CinegËtiques i Pesca Continental.

Vocalies:

El president/a o delegat/da de cadascuna de les representacions o delegacions de la FederaciÛ Catalana de CaÁa.

Cinc presidents/es de societats de caÁadors federades, a proposta de la FederaciÛ Catalana de CaÁa.

Dos/dues caÁadors/es experts en matËria cinegËtica proposats per la FederaciÛ Catalana de CaÁa.

El president/a de la ComissiÛ de Catalunya d'HomologaciÛ de Trofeus de CaÁa.

Una persona representant de les associacions de criadors o productors d'espËcies cinegËtiques.

Una persona representant del Consell General de la Vall d'Aran.

El o la cap de la SecciÛ d'Activitats CinegËtiques i de Pesca Continental de les delegacions territorials corresponents del Departament de Medi Ambient.

Cinc persones representats de les organitzacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR