DECRET 310/2004, de 8 de juny, de modificació de la composició de diversos òrgans col·legiats que depenen del Departament d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyDecret

DECRET 310/2004, de 8 de juny, de modificació de la composició de diversos òrgans col·legiats que depenen del Departament d'Interior.

Mitjançant el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, es va establir, entre d'altres, l'estructura del Departament d'Interior, mantenint dins aquesta la Secretaria de Seguretat Pública, regulada principalment en l'article 18 del Decret 284/2002, de 19 de novembre.

La Secretaria de Seguretat Pública, segons el referit Decret, té per missió dirigir, coordinar, planificar, impulsar i executar les polítiques públiques en matèria de seguretat, i especialment en els àmbits materials relatius a la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, protecció civil i emergències, seguretat privada i trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.

En l'àmbit de la seguretat pública actuen diversos òrgans col·legiats, com són entre d'altres la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària, la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària i el Consell de Coordinació de la de Seguretat Privada, creats per tal de garantir la participació de les diferents administracions públiques i d'organitzacions representatives dels interessos socials relacionats amb aquesta matèria.

Tenint en compte que la composició i regulació dels diversos òrgans col·legiats relacionats va ser objecte de diversos decrets, tots ells anteriors a la creació de la Secretaria de Seguretat Pública, es fa necessari modificar-los per tal de adequar la seva composició a l'actual estructura del Departament d'Interior, i possibilitar que la persona titular de la Secretaria de Seguretat Pública formi part d'aquests.

A proposta de la consellera d'Interior i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Nova redacció dels apartats b) i d) de l'article 4 del Reglament d'organització i funcionament de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, aprovat pel Decret 291/1999, de 9 de del novembre.

Es modifiquen els apartats b) i d) de l'article 4 del Reglament d'organització i funcionament de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, aprovat pel Decret 291/1999, de 9de del novembre, que queden redactats de la següent manera:

"b) La persona titular de la Secretaria de Seguretat Pública que n'exerceix la vicepresidència primera i la persona titular de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil, que n'exerceix la vicepresidència segona".

"d) Un representant dels departaments de Treball i Indústria, de Comerç, Turisme i Consum...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR