DECRET 109/2013, de 8 de febrer, d'ampliació dels mitjans traspassats per la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de serveis socials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial de la Vall d’Aran, estableix en l’article 20.3 que la Generalitat ha de cedir al Consell General d’Aran competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals, en l’apartat d), es fa referència als serveis socials.

Mitjançant el Decret 285/2003, de 4 de novembre, de traspàs de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de serveis socials, es va aprovar l’Acord de traspàs de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de serveis socials.

El Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Consell General de la Vall d’Aran, en data 14 de desembre de 2011, va adoptar un acord relatiu a l’ampliació dels mitjans transferits en matèria de serveis socials, de conformitat amb el procediment previst al Decret 275/1991, d’11 de desembre, pel qual es despleguen la composició, l’organització i el funcionament de la Comissió esmentada, ampliació que ha estat definitivament aprovada mitjançant l’Acord de la mateixa Comissió Govern de la Generalitat-Consell General de la Vall d’Aran, de data 13 de desembre de 2012.

A proposta de la vicepresidenta del Govern, i consellera de Governació i Relacions Institucionals, i de la consellera de Benestar Social i Família, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar l’Acord d’ampliació dels mitjans transferits per la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de serveis socials, que es publica annex a aquest Decret.

Barcelona, 8 de febrer de 2013

Artur Mas i Gavarró

President de la Generalitat de Catalunya

Joana Ortega i Alemany

Vicepresidenta del Govern

Neus Munté i Fernández

Consellera de Benestar Social i Família

Annex

Acord sobre l’ampliació dels mitjans traspassats per la Generalitat de Catalunya en matèria de serveis socials.

Mitjançant el Decret 285/2003, de 4 de novembre, es va aprovar l’Acord de traspàs de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria de serveis socials.

L’apartat 6.1 de l’Acord de traspàs estableix l’import que es traspassa en concepte de despeses de funcionament i manteniment ordinari de la Residència Geriàtrica Sant Antoni de Vielha i del Centre de Dia per a Gent Gran de Vielha, i es preveu que un cop executades les obres d’ampliació de la residència, l’import a traspassar s’actualitzi, d’acord amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR