DECRET 146/2003, de 10 de juny, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de declaració de nuclis zoològics i de determinació de les funcions transferides en matèria de protecció dels animals i de gossos considerats potencialment perillosos.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 146/2003, de 10 de juny, de transferËncia de competËncies de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matËria de declaraciÛ de nuclis zoolÚgics i de determinaciÛ de les funcions transferides en matËria de protecciÛ dels animals i de gossos considerats potencialment perillosos.

MitjanÁant el Decret 368/20001, de 18 de desembre, es van transferir al Consell General d'Aran les funcions previstes per l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en la Llei 3/1988, de 4 de marÁ, de protecciÛ dels animals. En el mateix Decret, es transfereix al Consell General d'Aran l'exercici de la potestat sancionadora en matËria de protecciÛ dels animals i de gossos considerats potencialment perillosos, sens perjudici de les facultats de la Generalitat per delegar competËncies sancionadores als ajuntaments, d'acord amb el que estableix la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinenÁa de gossos considerats potencialment perillosos. Escau, a hores d'ara, per completar el conjunt de competËncies transferides i per a la millor aplicaciÛ de les funcions transferides, determinar els processos administratius vinculats a aquestes funcions.

D'acord amb l'article 6.2.c) del Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es desplega la composiciÛ, l'organitzaciÛ i el funcionament de la ComissiÛ Govern de la Generalitat-Consell General de la Val d'Aran, correspon a aquesta ComissiÛ l'adopciÛ dels acords sobre traspassos per elevar-los al Govern de la Generalitat.

El Ple de la ComissiÛ Govern de la Generalitat-Consell General de la Val d'Aran, en la sessiÛ celebrada el dia 8 de maig de 2003, ha adoptat un acord de transferËncia de competËncies de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matËria de declaraciÛ de nuclis zoolÚgics i de determinaciÛ de funcions transferides en matËria de protecciÛ dels animals i gossos considerats potencialment perillosos.

A proposta dels consellers de GovernaciÛ i Relacions Institucionals i de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Aprovar l'Acord de transferËncia de competËncies de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matËria de declaraciÛ de nuclis zoolÚgics i de determinaciÛ de funcions transferides en matËria de protecciÛ dels animals i gossos considerats potencialment perillosos, que figura a l'annex d'aquest Decret.

Disposicions finals

.1††Es faculta el conseller de Medi Ambient per a l'execuciÛ del que disposa aquest Decret.

.2††Aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR