DECRET 150/1999, d'1 de juny, de transferència de serveis i funcions de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Era Val d'Aran en matèria de restauració hidrologicoforestal, fauna, espais inclosos al Pla d'espais d'interès natural, artesania alimentària i sobre l'ampliació dels traspassos d'aprofitaments forestals, pesca fluvial, circulació motoritzada i prevenció d'incendis forestals.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

150/1999, d’1 de juny, de transferència de serveis i funcions de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Era Val d’Aran en matèria de restauració hidrologicoforestal, fauna, espais inclosos al Pla d’espais d’interès natural, artesania alimentària i sobre l’ampliació dels traspassos d’aprofitaments forestals, pesca fluvial, circulació motoritzada i prevenció d’incendis forestals.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d’Era Val d’Aran, estableix al seu article 20.3 que la Generalitat de Catalunya ha de cedir al Consell General d’Era Val d’Aran competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals hi ha la pesca, la caça i els aprofitaments forestals.

El Ple de la Comissió de Govern de la Generalitat-Consell General d’Era Val d’Aran, que va tenir lloc el dia 4 de maig de 1999, ha adoptat un acord sobre el traspàs de competències i serveis en matèria de restauració hidrologicoforestal, fauna, espais inclosos al Pla d’espais d’interès natural, artesania alimentària i sobre l’ampliació dels traspassos d’aprofitaments forestals, pesca fluvial, circulació motoritzada i prevenció d’incendis forestals, de conformitat amb el procediment que preveu el Decret 275/1991, d’11 de desembre, pel qual es despleguen la composició, l’organització i el funcionament de l’esmentada Comissió;

A proposta dels consellers de Governació i d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Aprovar l’acord de traspàs de serveis i funcions de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Era Val d’Aran en matèria de restauració hidrologicoforestal, fauna, espais inclosos al Pla d’espais d’interès natural, artesania alimentària i sobre l’ampliació dels traspassos d’aprofitaments forestals, pesca fluvial, circulació motoritzada i prevenció d’incendis forestals.

Article 2

Es traspassen al Consell General d’Era Val d’Aran els serveis i funcions següents:

a) En matèria de restauració hidrologicoforestal.

Determinar conjuntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca les obres i els treballs de restauració hidrologicoforestal que es realitzaran en el territori d’Era Val d’Aran.

b) En matèria de fauna.

Planificació i realització, conjuntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, de les actuacions de repressió del furtivisme, així com del recompte cinegètic d’aprofitaments o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR