DECRET 272/2003, de 4 de novembre, pel qual es regulen, en l'àmbit del Departament de Sanitat i Seguretat Social, els òrgans temporalment competents per imposar sancions i els òrgans competents per adoptar mesures cautelars previstes en la Llei 7/2003, de 25 d'abril, de protecció de la salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET 272/2003, de 4 de novembre, pel qual es regulen, en l'‡mbit del Departament de Sanitat i Seguretat Social, els Úrgans temporalment competents per imposar sancions i els Úrgans competents per adoptar mesures cautelars previstes en la Llei 7/2003, de 25 d'abril, de protecciÛ de la salut.

L'article 54 de la Llei 7/2003, de 25 d'abril, de protecciÛ de la salut, atribueix la competËncia per imposar, en l'‡mbit de la Generalitat de Catalunya, les sancions previstes en aquesta Llei al director o directora de l'AgËncia de ProtecciÛ de la Salut, al conseller o consellera de Sanitat i Seguretat Social i al Govern, en funciÛ de la quantia de la sanciÛ.

L'AgËncia de ProtecciÛ de la Salut, organisme autÚnom creat per la Llei 7/2003, de 25 de abril, precitada, ha d'assumir les funcions que li atribueix l'article 16 en el termini m‡xim d'un any comptador des de la data d'entrada en vigor de la Llei, d'acord amb la disposiciÛ addicional primera.

TransitÚriament, d'acord amb la disposiciÛ onzena de les d'aquesta naturalesa, Ès previst que, mentre l'AgËncia de ProtecciÛ de la Salut no assumeixi les funcions que legalment li corresponen, aquestes continuÔn a c‡rrec dels Úrgans i serveis del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

Escau, per tant, atribuir, amb car‡cter temporal, fins a la constituciÛ de l'AgËncia de ProtecciÛ de Salut i assumpciÛ de les seves funcions, la competËncia en matËria sancionadora que la Llei esmentada atorga al director o directora de l'AgËncia. Alhora s'han de determinar els Úrgans als quals correspon la funciÛ d'adopciÛ de les mesures cautelars previstes als articles 11 i 51 de la Llei 7/2003, de 25 d'abril.

D'acord amb tot el que s'ha exposat, atËs el que disposen els articles 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat, d'acord amb el dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, a proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social, i amb la deliberaciÛ prËvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Amb car‡cter temporal, mentre l'AgËncia de ProtecciÛ de Salut no assumeixi les funcions que li atribueix la Llei 7/2003, de 25 d'abril, de protecciÛ de la salut, la competËncia per imposar sancions que l'article 54 d'aquesta Llei atribueix al director o directora de l'AgËncia de ProtecciÛ de Salut, correspon als Úrgans seg¸ents:

a)†Als delegats o delegades territorials del Departament de Sanitat i Seguretat Social, fins a la quantia de 15.000 euros.

b)†Al director o directora general de Salut P˙blica, fins a la quantia de 60.000 euros.

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR