ORDRE ENS/76/2014, de 27 de febrer, per la qual es crea el preu públic per la inscripció en el curs de preparació de les proves d'obtenció del certificat oficial d'idiomes de nivell avançat en la modalitat a distància que imparteix l'Institut Obert de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Vistes les necessitats de places escolars del Servei d’Educació de Catalunya, es considera necessari ampliar l’oferta educativa pública amb el curs de preparació de les proves d’obtenció del certificat oficial d’idiomes de nivell avançat en la modalitat a distància que imparteix l’Institut Obert de Catalunya.

Els ensenyaments d’idiomes que s’imparteixen tenen com a referència les competències del Consell d’Europa, segons es defineixen aquests nivells en el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües.

Per tant, d’acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General de Centres Públics,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es crea el preu públic per la inscripció en el curs de preparació de les proves d’obtenció del certificat oficial d’idiomes de nivell avançat en la modalitat a distància que imparteix l’Institut Obert de Catalunya.

Article 2

Import

A partir del curs 2014-2015, l’import del preu públic que es crea per la inscripció en el curs de preparació de les proves d’obtenció del certificat oficial d’idiomes de nivell avançat en la modalitat a distància que imparteix l’Institut Obert de Catalunya és de 125,35 euros per cada mòdul.

Article 3

Exigibilitat

El preu públic és exigible abans de la prestació del servei.

Article 4

Bonificacions i exempcions

A l’alumnat que utilitzi aquest servei, li són aplicables, amb la justificació prèvia documental, les bonificacions i exempcions següents:

Bonificacions:

Les persones membres de famílies nombroses classificades en la categoria general i les persones membres de famílies monoparentals tenen una bonificació del 50% del preu públic.

Exempcions:

Les persones amb un grau mínim de minusvalidesa del 33%.

Les persones membres de famílies nombroses classificades en la categoria especial.

Les persones víctimes d’actes terroristes, així com els seus cònjuges i els seus fills.

Les persones sotmeses a mesures privatives de llibertat.

Disposició addicional

Les quantitats obtingudes d’acord amb aquesta Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR