ORDRE ENS/164/2013, de 3 de juliol, per la qual es creen els preus públics per a la inscripció a la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica, que imparteixen els centres dependents del Departament d'Ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

La Resolució ENS/1068/2013, de 14 de maig, determina les institucions educatives que poden oferir la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica exigida per a aquelles persones que, estant en possessió d’una titulació declarada equivalent a efectes de docència, no poden realitzar els estudis de màster.

Atès que es considera necessari crear els preus públics que gravin aquest nou servei quan el prestin els centres dependents del Departament d’Ensenyament, d’acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General de Centres Públics, i d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es creen els següents preus públics per a la inscripció a la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica, que imparteixen els centres dependents del Departament d’Ensenyament:

  1. Per la matrícula anual en la formació que imparteix l’Institut Obert de Catalunya (modalitat a distància).

  2. Per la matrícula anual en la formació que imparteixen la resta de centres (modalitat presencial).

Article 2

Import

Els imports dels preus públics que es creen són, a partir del curs 2013-2014, els següents:

  1. Per la matrícula anual en la formació que imparteix l’Institut Obert de Catalunya (modalitat a distància): 20,00 euros per crèdit.

  2. Per la matrícula anual en la formació que imparteixen la resta de centres (modalitat presencial): 21,00 euros per crèdit.

Article 3

Exigibilitat

Els preus públics són exigibles abans d’iniciar-se la prestació del servei.

Article 4

Bonificacions i exempcions

4.1 Les persones membres de famílies nombroses classificades en la categoria general i les persones membres de famílies monoparentals, tenen una bonificació del 50% del preu públic.

4.2 Estan exemptes del pagament del preu públic les següents persones:

Les que tinguin un grau mínim de minusvalidesa del 33 %.

Les que siguin membres de famílies nombroses classificades en la categoria especial.

Les que siguin víctimes d’actes terroristes, així com per el seu cònjuge i els seus fills i filles.

Disposició addicional

Les quantitats obtingudes d’acord amb aquesta Ordre s’ingressaran al compte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR