DECRET 24/2007, de 30 de gener, de nomenament del senyor Ferran Sicart i Ortí com a director general de Política Financera i Assegurances del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

24/2007, de 30 de gener, de nomenament del senyor Ferran Sicart i Ortí com a director general de Política Financera i Assegurances del Departament d'Economia i Finances.

Vist el que disposen els articles 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, i 5 de la Llei 13/1989, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Nomenar el senyor Ferran Sicart i Ortí director general de Política Financera i Assegurances del Departament d'Economia i Finances, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec.

Barcelona, 30 de gener de 2007

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR