DECRET 211/2007, de 25 de setembre, pel qual es determina l'òrgan competent per exercir les funcions previstes en el Decret 167/2005, de 26 de juliol, pel qual s'estableix el sistema per reconèixer les competències professionals en l'àmbit del comerç internacional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

211/2007, de 25 de setembre, pel qual es determina l'òrgan competent per exercir les funcions previstes en el Decret 167/2005, de 26 de juliol, pel qual s'estableix el sistema per reconèixer les competències professionals en l'àmbit del comerç internacional.

Mitjançant el Decret 167/2005, de 26 de juliol, es va establir el sistema per reconèixer les competències professionals en l'àmbit del comerç internacional i es va assignar als òrgans corresponents del Departament de Comerç, Turisme i Consum l'execució de les funcions adients.

La Llei orgànica 5/2002, de 19 de juny, de les qualificacions i de la formació professional, té per finalitat ordenar un sistema integral de qualificacions, formació professional i acreditació que respongui amb eficàcia i transparència a les demandes socials i econòmiques mitjançant les diverses modalitats formatives. Aquest sistema integral es troba a l'inici del seu desplegament i, en l'àmbit de Catalunya correspon a l'Institut Català de les Qualificacions Professionals definir i proposar un sistema integrat de qualificacions i formació professional.

De conformitat amb l'article 3.8 del Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, correspon al Departament d'Educació l'exercici de les atribucions pròpies de l'Administració de la Generalitat en matèria de política educativa en l'àmbit de l'ensenyament no universitari. Aquesta matèria inclou la formació professional inicial, i, per aquest motiu, l'Institut Català de les Qualificacions Professionals es troba adscrit al Departament esmentat. Per tant, és oportú, i coherent amb l'atribució de competències operada mitjançant el Decret 421/2006, de 28 de novembre, concentrar les actuacions relatives a les competències professionals que desenvolupa actualment el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa en el Departament d'Educació, per tal de facilitar que la seva execució i la seva evolució responguin al propòsit de la integració de les diverses ofertes formatives professionalitzadores.

Per això, de conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa i del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR