ORDRE AAM/213/2011, de 9 d'agost, per la qual s'estableix una quota màxima diària de captura de sonso per a l'any 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAM/213/2011, de 9 d'agost, per la qual s'estableix una quota màxima diària de captura de sonso per a l'any 2011.

L'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix a l'article 119.2 la competència exclusiva de la Generalitat en matèria de pesca marítima i recreativa en aigües interiors, i també la regulació i la gestió dels recursos pesquers i la delimitació d'espais protegits.

El Reglament (CE) 1967/2006, del Consell, de 21 de desembre de 2006, relatiu a les mesures de gestió per a l'explotació sostenible dels recursos pesquers en el mar Mediterrani i pel qual es modifica el Reglament (CEE) 2847/1993 i es deroga el Reglament (CEE) 1626/1994, estableix disposicions per a la conservació i explotació sostenible dels recursos pesquers.

La Llei 2/2010, de 18 de febrer, de pesca i acció marítimes, desplega, entre d'altres, aquest article de l'Estatut d'autonomia, i pel que fa a la regulació dels recursos pesquers, en el capítol III del títol I de la Llei es regulen les mesures tècniques de gestió, conservació, protecció i regeneració dels recursos, i es disposa que els fons mínims i vedes, així com els plans específics de gestió per a la conservació i la recuperació dels recursos pesquers i marisquers, s'estableixen pel departament competent en matèria de pesca i acció marítimes.

D'altra banda, la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, estableix a l'article 39.3 que els consellers són competents per dictar normes reglamentàries diferents de les relatives a l'organització interna quan una norma amb rang de llei o un decret del Govern els ho autoritza expressament.

El Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, atribueix, a l'article 3.9.3, l'exercici de la competència en matèria de polítiques de pesca al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i l'article 22 del Decret 336/2011, de 10 de maig, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, que remet al Decret 659/2006, de 27 de desembre, atribueix les competències en matèria de pesca marítima a la Direcció General de Pesca i Acció Marítima.

El sistema de protecció dels recursos marins en el mar Mediterrani que estableix l'esmentat Reglament (CE) 1967/2006, del Consell, es basa en la redacció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR