DECRET 164/2000, de 2 de maig, pel qual es regula el règim d'autonomia econòmica de l'Escola de Sobrestants d'Obres Públiques.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

164/2000, de 2 de maig, pel qual es regula el règim d’autonomia econòmica de l’Escola de Sobrestants d’Obres Públiques.

La disposició addicional trenta-tresena de la Llei 20/1998, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1999, faculta el Govern per a establir que l’Escola de Sobrestants d’Obres Públiques dependent del Departament de Política Territorial i Obres Públiques tingui règim d’autonomia econòmica.

A fi de determinar el procediment i les normes aplicables que han de regir la gestió de l’Escola de Sobrestants d’Obres Públiques, d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte i àmbit d’aplicació

Aquest Decret té per objecte regular el règim d’autonomia econòmica de l’Escola de Sobrestants d’Obres Públiques depenent del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Article 2

Ingressos

2.1 Són objecte de gestió econòmica en règim d’autonomia els ingressos següents:

a) Els ingressos generats per la venda d’impresos, publicacions, servei de fotocòpies i altres serveis administratius.

b) Els ingressos obtinguts per la venda dels materials de promoció o de divulgació.

c) Els ingressos obtinguts per la venda de mobiliari obsolet o deteriorat.

d) Els ingressos originats per cursets, jornades, exposicions, congressos i altres activitats organitzades per l’Escola.

e) Les taxes corresponents a la prestació de serveis.

f) Les indemnitzacions per assegurances.

g) Les assignacions amb càrrec als pressupostos de la Generalitat de Catalunya i, si s’escau, d’altres administracions públiques o d’altres entitats per atendre les despeses de la seva activitat.

h) Les subvencions que pugui rebre.

i) Els ingressos financers dels comptes corrents.

j) Els ingressos obtinguts de la utilització d’instal·lacions, d’immobles i de material que li hagi estat assignat.

k) Els romanents d’exercicis anteriors, d’acord amb el que preveu l’article 37 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

Article 3

Despeses

3.1 Els ingressos que provenen de la gestió econòmica de l’Escola de Sobrestants d’Obres Públiques s’han de destinar a subvenir les despeses del seu funcionament i activitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR