ORDRE INT/318/2004, de 8 de setembre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE INT/318/2004, de 8 de setembre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior.

La disposició final quarta de la Llei 7/2004, de 16 de juliol, de mesures fiscals i administratives estableix a l'apartat 1 que cadascun dels departaments ha de publicar al DOGC, mitjançant ordre del conseller o consellera competent i amb efectes merament informatius una relació de les taxes vigents que gestionen, en que s'identifiquin els serveis i les activitats que les generen i les quotes corresponents.

Per tot això i d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Ordeno:

Donar publicitat, a efectes informatius, a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior, que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 8 de setembre de 2004

Montserrat Tura i Camafreita

Consellera d'Interior

Annex

.1 Taxa per la inscripció en les convocatòries per a la selecció del personal que ha d'accedir a un lloc de treball del grup D del cos de mossos d'esquadra.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR