DECRET 46/2006, de 28 de març, de nomenament del doctor Antoni Giró i Roca com a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

46/2006, de 28 de març, de nomenament del doctor Antoni Giró i Roca com a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya.

En virtut del que disposa l'article 79.4 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, el doctor Antoni Giró i Roca ha estat proclamat rector de la Universitat Politècnica de Catalunya.

D'acord amb les competències que l'article 79.5 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, atribueix al Govern de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es nomena el doctor Antoni Giró i Roca, catedràtic de física aplicada, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Barcelona, 28 de març de 2006

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Carles Solà i Ferrando

Conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR