ORDRE CLT/275/2011, de 29 de setembre, de la Comissió Mixta Departament de Cultura, diputacions i entitats associatives d'ens locals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/275/2011, de 29 de setembre, de la Comissió Mixta Departament de Cultura, diputacions i entitats associatives d'ens locals.

Mitjançant l'Ordre CMC/343/2008, de 27 de juny, es va crear la Comissió Mixta Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, diputacions i entitats associatives d'ens locals, com a òrgan permanent de col·laboració i coordinació entre l'Administració pública de la Generalitat de Catalunya i les administracions locals en el desenvolupament de les polítiques culturals.

Atesos els canvis organitzatius esdevinguts des d'aleshores, és necessari modificar l'Ordre esmentada, per tal d'adequar-la a la nova denominació i al nou organigrama del Departament.

D'acord amb els articles 12.d) i 22 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 39 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article 1

Comissió Mixta Departament de Cultura, diputacions i entitats associatives d'ens locals

1.1 La Comissió Mixta Departament de Cultura, diputacions i entitats associatives d'ens locals és l'òrgan permanent de col·laboració i coordinació entre l'Administració pública de la Generalitat de Catalunya, les diputacions i la resta d'administracions locals catalanes a través de les entitats representatives en el desenvolupament de les polítiques culturals, sens perjudici de les competències de la Comissió de Govern Local de Catalunya.

1.2 La Comissió s'adscriu al departament competent en matèria de cultura.

Article 2

Composició

2.1 La Comissió Mixta Departament de Cultura, diputacions i entitats associatives d'ens locals està integrada per:

  1. La persona titular de la Secretaria General del departament competent en matèria de cultura, la qual n'exerceix la presidència.

  2. La persona titular de la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural, la qual n'exerceix la vicepresidència.

  3. Vocalies:

    Una vocalia en representació de cadascuna de les diputacions, que ha de recaure en un càrrec electe, el qual pot designar una persona suplent que ha de ser també un càrrec electe.

    Quatre vocalies a proposta de la Federació de Municipis de Catalunya, designades entre càrrecs electes o membres de la junta de govern local.

    Quatre vocalies a proposta de l'Associació Catalana de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR