DECRET 60/1989, de 13 de març, de desplegament de l'estructura orgànica i del funcionament de l'Institut Català del Sòl.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Atès que l'article 6 de la Llei 4/1980, de 16 de desembre, de creació de l'Institut Català del Sòl, estableix que, reglamentàriament, es determinarà l'organització i el funcionament dels seus òrgans i serveis;

Atès l'important augment de funcions que ha suposat per a aquest organisme l'adscripció del patrimoni públic d'habitatge existent a Catalunya, com a conseqüència dels successius Reials decrets de transferències, i l'increment de les seves actuacions, en la doble vessant de promoció de sòl urbanitzat i de promoció d'habitatge públic, cal procedir a determinar la seva estructura funcional per tal d'adaptar-la a les noves necessitats creades.

En virtut d'això, i a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

L'Institut Català del Sòl, a més a més dels òrgans de Govern assenyalats en l'article 6 de la seva Llei fundacional 4/1980, comptarà amb els òrgans i serveis següents:

Direcció Tècnica. Servei de Secretaria Tècnica. Servei d'Assessoria Jurídica. Servei de Comptabilitat. Servei d'Administració. Servei d'Inspecció de Fiances. Servei de Patrimoni de Sòl. Servei d'Alienacions. Servei de Patrimoni Públic d'Habitatge. Servei Tècnic d'Urbanització. Servei Tècnic d'Habitatge.

Article 2

Corresponen a la Direcció Tècnica les funcions d'assistència i substitució del Gerent i, especialment, la coordinació i el control dels serveis següents:

Servei de Secretaria Tècnica. Servei de Patrimoni de Sòl. Servei d'Alienacions. Servei de Patrimoni Públic d'Habitatge. Servei Tècnic d'Urbanització. Servei Tècnic d'Habitatge.

Estarà comandada per un Director, amb categoria de Sots-director General.

Article 3

El Servei de Secretaria Tècnica tindrà cura de l'elaboració de plans i programes d'actuació i dels pressupostos anuals, la planificació tècnica i econòmica del conjunt d'activitats que desplega l'Institut, el control de la gestió i del compliment dels programes d'inversió i la tramitació dels expedients de contractació.

Dependran d'aquest servei les seccions següents:

Seccció de Planificació i Estudis Tècnics. Secció de Control de la Gestió. Secció de Programació i Pressupostos. Secció de Contractació.

Article 4

El Servei d'Assessoria Jurídica informarà sobre els recursos i les reclamacions que s'interposin contra els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR