DECRET 104/1991, de 22 d'abril, sobre reestructuració de la Comissió de Ports de Catalunya, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

La Llei 4/1982, de 5 d'abril, va crear la Comissió de Ports de Catalunya com a organisme autònom de caràcter comercial, industrial i financer, adscrit al Departament de Política Territorial i Obres Públiques, amb l'objectiu de dur a terme la gestió del servei públic portuari i dels fons que li són adscrits dins del marc competencial propi de la Generalitat de Catalunya i d'acord a les prescripcions que conté a la mateixa llei. El desenvolupament de la seva estructura orgànica es va fer mitjançant el Decret 136/1983, d'11 de febrer.

L'exercici continuat de les seves funcions des de la seva creació ha fet palesa la necessitat de disposar d'una estructura administrativa adequada que doni un suport eficaç, basada en el que ja disposa l'article 4.2 de la llei de creació esmentada, on es preveu la figura del Servei de Secretaria de la Comissió i s'al·ludeix al personal d'aquesta.

Atès que la Llei 4/1982, de 5 d'abril, a la disposició final 1, faculta el Consell Executiu per dictar les disposicions necessàries per al seu desplegament, i atès el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

De la vice-presidència de la Comissió de Ports de Catalunya dependran els òrgans següents: Secretaria de la Comissió Servei de la Zona Portuària I. Servei de la Zona Portuària II-III.

Article 2

2.1 La Secretaria de la Comissió de Ports de Catalunya tindrà nivell de Servei, amb les funcions següents: la preparació de tots els assumptes que s'hagin de sotmetre al Ple de la Comissió, la gestió pressupostària, la comptabilitat i l'habilitació, la contractació, el desenvolupament informàtic i els assumptes de règim interior i de personal. 2.2 Dependrà directament de la Secretaria de la Comissió la Secció de Gestió Administrativa, que tindrà com a comeses: el control i el seguiment dels programes d'inversió; l'elaboració dels informes tècnics dels projectes, obres i concessions; la tramitació dels expedients de contractació; la preparació dels contractes administratius de l'organisme.

Article 3

3.1 El Servei de la Zona Portuària I exercirà les seves funcions dins l'àmbit de la demarcació de Girona i el Servei de la Zona Portuària II-III, dins les de Barcelona i Tarragona. Aquestes funcions seran les que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR