DECRET 334/1996, de 29 d'octubre, pel qual es crea l'Oficina de coordinació de la supervisió del COU i d'organització de les PAAU de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Creat per la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Consell Interuniversitari de Catalunya és l'òrgan de consulta i assessorament sobre la coordinació i la programació universitàries que actua respectant l'autonomia de les universitats.

Per acords del Consell Interuniversitari de Catalunya de 26 de setembre de 1988, de 5 de juny de 1991 (fets públics mitjançant resolucions del director general d'Universitats de 6 d'octubre de 1988 i de 8 d'agost de 1991, respectivament) i de 8 de maig de 1995, s'ha regulat la coordinació de la supervisió del COU i de l'organització de les PAAU de les universitats públiques catalanes existents en cada moment, és a dir, inicialment la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, després la Universitat Pompeu Fabra i finalment les universitats de Girona, de Lleida i Rovira i Virgili.

Mitjançant els acords esmentats es va crear, dependent del Consell Interuniversitari de Catalunya, la Comissió del COU i de les PAAU, presidida per un dels rectors de les universitats públiques catalanes, que ocuparan el càrrec de manera rotatòria, i integrada per un vicerector de cadascuna d'elles, un representant dels alumnes i el secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya.

D'altra banda, es creà la Comissió Coordinadora del COU i de les PAAU de Catalunya, composta pels subcoordinadors nomenats per les universitats i presidida pel coordinador del COU i de les PAAU nomenat, a proposta del Consell Interuniversitari de Catalunya, pels rectors de les universitats, sobre el qual recau la responsabilitat de la coordinació i la supervisió del COU i de l'organització de les PAAU de Catalunya.

A més, anualment, cada universitat pública catalana ha signat un conveni amb l'òrgan competent de l'Administració de la Generalitat de Catalunya en el qual es concreta la seva participació en l'estructura de la coordinació del COU i de les PAAU.

Per tal de dur a terme, de manera coordinada i centralitzada, les tasques de gestió administrativa inherents a la coordinació de la supervisió del COU i de l'organització de les PAAU, és necessari crear una oficina dependent del Consell Interuniversitari de Catalunya.

De conformitat amb els fonaments anteriors, amb l'informe previ del Consell Interuniversitari de Catalunya, a proposta del conseller de la Presidència i amb l'acord previ del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR