DECRET 299/1987, de 23 de setembre, de creació del Centre d'Estudis del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

L'adhesió a les Comunitats Europees, l'aplicació del Pla Nacional Agrari i la creació de les oficines comarcals del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca defineixen una major proximitat de l'Administració vers els empresaris agraris, les organitzacions professionals i les entitats agràries, circumstància que comporta la necessitat que totes les unitats del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca estiguin perfectament equipades en mitjans tecnològics i informàtics i que els funcionaris assoleixin el grau adient de preparació en aspectes de coneixements normatius, administratius i tècnics, per tal d'utilitzar els recursos existents i de donar un servei eficaç.

Per aconseguir aquesta finalitat caldrà establir i desplegar uns programes de formació i reciclatge permanents dels funcionaris per assegurar el nivell professional adequat. Aquesta formació s'ha de realitzar en un centre especialitzat que, a més de proporcionar els coneixements propis per a cada lloc de treball, valori i consideri les característiques estructurals, socials i econòmiques que emmarquen les relacions entre l'Administració i el món rural; tot això sens perjudici de les competències de l'Escola d'Administració Pública i en coordinació amb aquesta.

Atesa la Llei 4/1987, de l'Escola d'Administració Pública; a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea amb nivell orgànic de Servei i depenent de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca el Centre d'Estudis del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, el qual tindrà la seu a Reus.

Article 2

Seran funcions del Centre d'Estudis:

  1. La realització d'estudis i treballs sobre temes administratius i tècnics relacionats amb la formació i el reciclatge dels funcionaris del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

  2. L'estudi, en coordinació amb l'Escola d'Administració Pública, de les condicions i aptituds exigibles i dels mètodes de selecció més adients per a l'accés als diferents cossos i escales del personal del Departament.

  3. Proposar a l'Escola les necessitats del Departament quant a la formació dels seus funcionaris a fi d'elaborar el Pla Anual de Formació.

  4. Elaborar, en coordinació amb l'Escola d'Administració Pública, els estudis pertinents per a l'establiment dels criteris per a l'homogeneïtzació dels programes selectius i dels cursos de formació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR