DECRET 69/1989, de 4 d'abril, de modificació de l'article 3 del Decret 23/1986, de 30 de gener, pel qual es crea el Comitè Assessor per a l'estudi de l'organització de l'Administració de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 23/1986, de 30 de gener, es va crear el Comitè Assessor per a l'estudi de l'organització de l'Administració de la Generalitat.

L'organització i les competències que té atribuïdes el Departament de Governació, així com també la dependència que en té l'Escola d'Administració Pública, aconsellen, d'acord amb els principis de coordinació i eficàcia, que el Comitè esmentat depengui d'aquest Departament, motiu pel qual es fa necessari modificar l'article 3 del Decret esmentat pel que fa a la composició del Comitè.

En virtut d'això, a proposta del Conseller de Governació i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 El Comitè Assessor per a l'estudi de l'organització de l'Administració de la Generalitat resta adscrit al Departament de Governació, i serà presidit pel Conseller d'aquest Departament. 1.2 El Vice-president, amb categoria de secretari general, serà nomenat mitjançant un Decret i tindrà la responsabilitat plena de l'estudi, l'elaboració i l'execució de les propostes que són funció del Comitè, així com també dels seus serveis. 1.3 Formaran part del Comitè les persones que ocupin els càrrecs següents:

  1. Els secretaris generals dels departaments de la Generalitat.

  2. El Director del Gabinet Jurídic Central.

  3. El Director General de la Funció Pública.

  4. El Director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

  5. El Director del Centre Informàtic de la Generalitat.

  6. El Director del Comitè Assessor, que actuarà com a Secretari.

Article 2

Per a una major eficàcia de les seves funcions, el Comitè es podrà estructurar en les àrees següents: Àrea de planificació i estudis, a la que correspondrà la investigació i la recerca en el camp de la ciència de l'organització administrativa. Àrea de racionalització i simplificació de procediments, a la que correspondrà executar les actuacions adreçades, d'una banda, a la confecció de manuals de normes i procediments i, d'altra, a la realització d'estudis de consulta sobre procediments. Àrea d'estructures orgàniques, a la que correspondrà desenvolupar els treballs referents a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR