DECRET 45/1987, de 29 de gener, pel qual es declara urgent l'ocupació, per la Diputació de Tarragona, dels béns afectats pel Projecte d'eixamplament i condicionament del camí de Reus a Constantí, (TV-7211, p.k. 0+000 al p.k. 9+480).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Diputació de Tarragona ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels terrenys afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'eixample i condicionament de la carretera TV-7211 de Reus a Constantí, expedient que tramet l'esmentada Diputació, sol·licitant que es dicti una resolució per declarar urgent la mencionada ocupació de terrenys.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres fou aprovat definitivament pel Ple de la Corporació, en sessió de 25 de setembre de 1986, un cop exposat al públic pel termini reglamentari i amb l'informe favorable de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat; Direcció General de Política de Defensa; Ajuntament de Reus i Ajuntament de Constantí.

Figura també en l'expedient la llista dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, que fou aprovada inicialment per la Diputació de Tarragona en sessió plenària de dia 17 de setembre de 1986. Aquesta llista fou exposada a informació pública, pel termini de quinze dies, durant el qual es van presentar diverses al·legacions.

El Ple de la Diputació de Tarragona, en sessió de 29 de novembre de 1986, va acordar aprovar definitivament la llista de propietaris i la descripció dels béns i drets afectats, modificats d'acord amb les al·legacions presentades i acceptades durant el període d'informació pública.

Per últim, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en la finalitat primordial d'evitar el perill que suposa la intensa circulació pesada d'aquesta carretera que va des de Tarragona a la Pobla de Mafumet, atès el mal estat en què es troba el seu traçat, l'amplitud i el paviment, que és totalment inadequat, i la nombrosa localització de polígons industrials, contenidors de RENFE i un centre escolar.

Atès tot el que s'ha exposat i, molt...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR