DECRET 326/1987, de 26 d'octubre, pel qual es declara urgent l'ocupació, per la Diputació de Tarragona, dels béns afectats pel Projecte d'Eixamplament i Acondiciament de la TV-2041 des de la N-340 fins al PK 3+260 (accés i variant de Roda de Barà).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Diputació de Tarragona ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'Eixamplament i Acondiciament de la TV-2041 des de la N-340 fins al Pk 3+260 (accés i variant de Roda de Barà), pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment pel Ple de la Corporació, en sessió del dia 28 d'agost de 1986, i s'hi va acordar la reglamentària exposició al públic.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari i que durant el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa el Ple de la Diputació, en sessió celebrada el dia 28 de novembre de 1986, va acordar aprovar definitivament l'esmentat Projecte, iniciar l'expedient d'expropiació forçosa corresponent i aprovar inicialment la relació de béns i drets afectats.

Així mateix, figura en l'expedient l'informe de la Direcció General de Carreteres (Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya), sobre diverses consideracions que s'hauran de tenir en compte en el moment d'executar el projecte en qüestió, i també hi figura un acord de l'Ajuntament de Roda de Barà, de 27 d'octubre de 1986, pel qual s'informa favorablement la variant i l'accés previst en aquest Projecte.

Figura també a l'expedient la certificació acreditativa que la relació de béns i drets concretats i individualitzats, afectats per l'execució de les obres previstes en aquest projecte, va ser exposada al públic pel termini reglamentari, sense que es presentés cap al·legació i que, en conseqüència, la Corporació, en sessió plenària de 26 de juny de 1986, va acordar aprovar-la definitivament.

Per últim, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació, i que es fonamenta en el fet que la carretera actual té una amplada de 5 a 6 metres, amb nombroses corbes perilloses i un estretament dins el poble de Roda de Barà que no supera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR