DECRET 142/1989, de 30 de maig, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Ajuntament de Vacarisses (Vallès Occidental) dels béns i els drets afectats pel projecte de construcció d'un vial entre la carretera BP-1213 i la BV-1211.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Vacarisses ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessària per dur a terme les obres del projecte de construcció d'un vial entre la carretera BP-1213 i BV-1211, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns esmentada.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment pel Ple de la corporació en sessió de 29 de setembre de 1988; va ser exposat al públic pel termini reglamentari, durant el qual no es va presentar cap al·legació; i el Ple de l'Ajuntament el va aprovar definitivament en sessió celebrada el dia 11 d'abril de 1989, sessió en què també es va aprovar l'inici de l'expedient expropiatori.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació. Aquesta relació va ser aprovada inicialment per la corporació en sessió celebrada el dia 27 d'octubre de 1988, i es va acordar exposar-la al públic pel termini reglamentari, durant el qual es va presentar una al·legació.

L'Ajuntament en Ple, en sessió de 29 de desembre de 1988, va acordar desestimar l'al·legació presentada durant l'exposició pública de la relació i, en conseqüència, aprovar definitivament la relació esmentada.

Per últim, figura a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fet que la construcció d'aquest vial és de vital necessitat per al poble de Vacarisses, ja que l'únic accés al nucli urbà és actualment molt deficient, estret, tortuós i insegur per a la circulació rodada.

Atès tot el que s'ha esmentat i, molt especialment el fet que amb l'execució del projecte de construcció d'un vial d'enllaç entre la carretera BP-1213 i la BV-1211...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR