DECRET 201/2004, de 24 de febrer, de reestructuració parcial del Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 201/2004, de 24 de febrer, de reestructuraciÛ parcial del Departament de Cultura.

Per Decret 233/1988, de 12 de setembre, de reestructuraciÛ del Departament de Cultura es va establir l'organitzaciÛ del Departament que, posteriorment, ha estat adaptada i modificada mitjanÁant diverses disposicions.

Per tal d'adequar l'estructura i les funcions de les diferents unitats org‡niques a la nova organitzaciÛ i a les actuacions que vol desenvolupar el Departament de Cultura;

De conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

DirecciÛ General de PromociÛ i CooperaciÛ Cultural

1.1††La DirecciÛ General de PromociÛ Cultural, regulada per Decret 233/1988, de 12 de setembre, passa a denominar-se DirecciÛ General de PromociÛ i CooperaciÛ Cultural i tÈ per funciÛ fomentar la creaciÛ cultural en tots els‡mbits, la difusiÛ de les manifestacions culturals, la promociÛ i la cooperaciÛ entre les diferents administracions p˙bliques.

1.2††Es creen dins de la DirecciÛ General de PromociÛ i CooperaciÛ Cultural, les ‡rees seg¸ents:

a)†¿rea de PromociÛ i CooperaciÛ ArtÌstica.

b)†¿rea del Llibre i de Biblioteques.

1.2.1†¿rea de PromociÛ i CooperaciÛ ArtÌstica.

Correspon a l'¿rea de PromociÛ i CooperaciÛ ArtÌstica l'exercici de les funcions d'impuls a la creaciÛ i a la difusiÛ cultural, de coordinaciÛ amb els organismes i entitats de la resta d'administracions p˙bliques i de foment i promociÛ de les manifestacions artÌstiques i culturals de Catalunya.

Al capdavant d'aquesta ‡rea hi ha un responsable, el qual est‡ sotmËs al rËgim jurÌdic propi del personal eventual, amb nivell assimilat a subdirecciÛ general a efectes retributius.

1.2.2†¿rea del Llibre i de Biblioteques

Correspon a l'¿rea del Llibre i Biblioteques, assimilada org‡nicament a una subdirecciÛ general, l'exercici de les funcions de promociÛ i foment de la lectura, l'impuls i suport al sector del llibre i l'ediciÛ i la coordinaciÛ i desplegament de la xarxa de biblioteques a Catalunya.

1.3††Els delegats o delegades de teatre i dansa, de m˙sica i d'arts visuals depenen de la persona titular de la DirecciÛ General de PromociÛ i CooperaciÛ Cultural i, pel que fa a l'‡mbit de les seves funcions, depenen funcionalment del responsable de l'¿rea de PromociÛ i CooperaciÛ ArtÌstica.

1.4††El Servei de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR