DECRET 204/2016, d'1 de març, de modificació del Decret 33/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 33/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda s'ha adaptat l'estructura del Departament a les necessitat derivades de la modificació del seu àmbit competencial operada pel Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, tot mantenint la vigència del Decret 38/2014, de 25 de març, en allò que no s'hi oposi o el contradigui.

Per tal de completar aquesta adaptació, i d'acord amb la Resolució PRE/13/2016, de 13 de gener, de delegació d'atribucions del president de la Generalitat a favor del vicepresident del Govern, amb relació a l'exercici de les atribucions relatives a la coordinació de l'activitat dels departaments per a l'aplicació de les directius generals de l'acció de govern amb relació al desenvolupament de l'autogovern, es considera necessària la creació de l'Oficina per a la Millora de les Institucions d'Autogovern.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

A proposta del vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1.1 del Decret 33/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, que queda redactat de la manera següent:

“Article 1.1 El Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, sota la direcció del vicepresident/a, s'estructura en els òrgans següents:

  1. La Secretaria General.

  2. La Secretaria d'Economia.

  3. La Secretaria d'Hisenda.

  4. La Intervenció General.

  5. L'Oficina per a la Millora de les Institucions d'Autogovern.

  6. Les delegacions territorials del Govern.”

Article 2

Es modifica l'article 3 del Decret 33/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, que queda redactat de la manera següent:

“Article 3

Secretaria General

La persona titular de la Secretaria General exerceix les funcions que li atribueix la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR