DECRET 355/1986, de 4 de desembre, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Barcelona, de la finca núm. 76 del carrer de Dant Alighieri, afectada pel Pla General Metropolità, i que és necessària per a l'execució del Projecte d'ordenació dels accessos a la boca nord del Túnel de la Rovira i de Ronda, entre la Rambla del Carmel i el passeig de la Vall d'Hebron.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Barcelona tramita un expedient per a l'expropiació forçosa de la finca núm. 76 del carrer de Dant Alighieri, necessària per dur a terme les obres de vial previstes pel Pla d'Ordenació dels accessos a la boca nord del Túnel de la Rovira,i ha sol.licitat que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

A l'expedient figura la certificació acreditativa que el Pla General Metropolità d'Ordenació Urbana de l'Entitat Municipal Metropolitana de Barcelona, aprovat definitivament en data 14 de juliol de 1976, inclou l'esmentada finca dins del sòl urbà i la qualifica com a vial de la xarxa viària bàsica, clau 5, i jardí urbà de nova creació, clau 6 b.

També consta a l'expedient la certificació que acredita que el Projecte d'ordenació dels accessos a la boca nord del Túnel de la Rovira va ser aprovat per Resolució de 22 de novembre de 1985, de la Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i que el Consell en Ple de l'Ajuntament de Barcelona, en sessió de 29 de novembre de 1985, va ratificar l'acord d'aprovació definitiva del Projecte adoptat per la Comissió de Govern de l'esmentada Corporació en sessió de 13 de novembre de 1985.

La Comissió de Govern, en sessió de 3 de setembre de 1986, va acordar iniciar l'expedient expropiatori de la finca núm. 76 del carrer de Dant Alighieri, afectada pel Pla General Metropolità d'Ordenació Urbana i pel Projecte de les obres d'ordenació dels accessos a la boca nord del Túnel de la Rovira; formular la relació de béns i drets afectats, i sol.licitar del Govern de la Generalitat la declaració d'urgent ocupació de l'esmentada finca.

A més, figura a l'expedient la certificació dels Serveis Urbanístics de la Corporació, en la qual es fa constar que és peremptori i urgent disposar de la finca abans esmentada, per tal d'incorporar des del carrer de Dant, mitjançant un fals túnel, el trànsit de les calçades laterals per facilitar les vies d'enllaç amb el segon cinturó de ronda entre la Rambla del Carmel i el passeig de la Vall d'Hebron.

També s'acredita mitjançant certificació que la finca ha quedat determinada i individualitzada amb les dades suficients per a la seva identificació en la relació que consta en l'expedient, la qual, segons la certificació del Secretari, ha estat exposada al públic pel termini reglamentari, durant el qual s'ha presentat una al.legació del propietari afectat, que ha estat desestimada per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR