DECRET 276/1987, de 4 d'agost, pel qual es declara urgent l'ocupació, per la Corporació Metropolitana de Barcelona, dels béns afectats pel Projecte de conducció d'aigua potable d'Abrera a Sant Joan Despí.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Corporació Metropolitana de Barcelona ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de conducció d'aigua potable, des de la planta potabilitzadora d'Abrera a Sant Joan Despí, expedient que tramet l'esmentada Corporació, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

El Consell Metropolità de la Corporació Metropolitana de Barcelona va aprovar, en data 21 de gener de 1982, el Pla coordinat d'establiment i prestació del servei metropolità d'abast d'aigua en alta i va declarar d'utilitat pública totes les actuacions que tendeixin a la racionalització del servei d'abast d'aigües.

Als efectes del que preveu l'esmentat Pla, la Corporació Metropolitana de Barcelona va incoar un expedient de sol·licitud de detracció de cabals davant la Direcció General d'Obres Hidràuliques del Ministeri d'Obres Públiques i Urbanisme, expedient que va ser resolt per l'esmentada Direcció General, en data 17 de gener de 1986, resolució per la qual se li atorga la concessió d'un cabal d'1,73 m3/s d'aigües públiques superficials del riu Llobregat amb presa en el municipi d'Abrera.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Corporació en sessió de 20 de març de 1986, i es va acordar exposar-lo al públic pel termini reglamentari i formular la relació de béns i drets afectats.

També consta a l'expedient una certificació acreditativa que el Consell Metropolità, en sessió celebrada el dia 24 de juliol de 1986, va acordar aprovar definitivament el Projecte d'aquestes obres un cop contestades totes les al·legacions que en aquest respecte van ser presentades durant l'exposició pública i, en conseqüència, va acordar iniciar l'expedient d'expropiació forçosa corresponent.

Així mateix, consta a l'expedient la certificació acreditativa que el Consell Metropolità, en sessió del dia 6 de novembre de 1986, va acordar prendre en consideració les al·legacions formulades en el termini d'exposició al públic de l'esmentada relació de béns i drets, d'acord amb els informes jurídics i tècnics que figuren a l'expedient administratiu instruït a aquest efecte i, per tant, aprovar-la definitivament.

També es fa constar en l'expedient que el Projecte de les obres es trametrà a la Direcció General de Carreteres (MOPU) en el moment en què es procedeixi a iniciar les obres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR