ORDRE ASC/118/2009, de 3 de març, per la qual es creen els Premis Catalunya Social del Departament d'Acció Social i Ciutadania, i es convoquen per a l'any 2009.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Accio Social i Ciutadania
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

ASC/118/2009, de 3 de març, per la qual es creen els Premis Catalunya Social del Departament d'Acció Social i Ciutadania, i es convoquen per a l'any 2009.

Amb la present disposició es creen instruments perquè la Generalitat faci reconeixement institucional a l'esforç i la dedicació de persones, administracions locals, mitjans de comunicació, empreses i entitats sense ànim de lucre en favor de l'acció social i que serveixin d'estímul a comportaments professionals i a actuacions, individuals o col·lectives, dirigides a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, així com a assolir un compromís sòlid en la construcció d'un país més solidari i cohesionat;

Per tant, en ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb la normativa vigent, així com en virtut de l'habilitació de la disposició final primera de la Llei 12/2007, que faculta la consellera del Departament d'Acció Social i Ciutadania perquè dicti les disposicions necessàries per desplegar i executar la llei, en ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la Presidència de la Generalitat del Govern, i d'acord amb la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

Crear els Premis Catalunya Social, que es regiran per les bases que es publiquen a l'annex 1 d'aquesta Ordre i obrir la convocatòria d'aquests premis per a l'any 2009.

Article 2

Els Premis Catalunya Social per a l'any 2009 engloben les següents categories:

  1. Premi Acció Social Local, de reconeixement a administracions locals.

  2. Premi Acció Social i Comunicació, de reconeixement a mitjans de comunicació.

  3. Premi Acció Social Tercer Sector, de reconeixement a entitats sense ànim de lucre.

  4. Premi Acció Social Empresarial, de reconeixement a empreses privades.

  5. Premi a la Trajectòria Professional, de reconeixement a persones físiques.

  6. Premi Dixit, de reconeixement a la investigació social.

Article 3

El lliurament de l'import resta condicionat a l'existència de crèdit adequat als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2009, i anirà a càrrec de la partida pressupostària D/483000100/3230 de Secretaria General del Departament d'Acció Social i Ciutadania, amb un import màxim de 40.000 euros.

Disposició final

Aquesta ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 3 de març de 2009

Carme Capdevila i Palau

Consellera d'Acció Social i Ciutadania

Annex 1

Bases dels Premis Catalunya Social 2009

Els Premis Catalunya Social fomenten actuacions que treballin entorn l'acció i promoció social, els drets de ciutadania i la millora de la qualitat de vida de totes les persones ciutadanes de Catalunya.

.1 Objecte

Amb la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR