ORDRE BEF/227/2003, de 25 d'abril, de convocatòria del IX Premi Rafael Farré de narrativa curta.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE BEF/227/2003, de 25 d'abril, de convocatòria del IX Premi Rafael Farré de narrativa curta.

A fi de promoure la redacció de textos literaris en llengua catalana entre les persones inscrites en els centres, aules i programes de formació d'adults, i de recordar Rafael Farré, una persona de llarga i reconeguda trajectòria en el món de la formació d'adults, el Departament de Benestar Social, actualment anomenat Departament de Benestar i Família, a proposta de la Direcció General de Formació d'Adults, va crear l'any 1995 el Premi Rafael Farré de narrativa curta amb periodicitat anual, i va obrir la convocatòria per a la concessió del Premi i l'aprovació de les bases corresponents.

Ara és procedent convocar per a l'any 2003 la novena edició del Premi esmentat.

Atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment, i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Es convoca el IX Premi Rafael Farré de narrativa curta i s'aproven les bases per participar-hi, les quals consten a l'annex.

Article 2

Quantia i aplicació pressupostària

La quantitat màxima destinada als premis és de 3.184 euros.

Aplicació pressupostària: 2103/D226210000/3214.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor a l'endemà del dia que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 d'abril de 2003

Irene Rigau i Oliver

Consellera de Benestar i Família

Annex

Bases

.1 Poden optar a aquest Premi les persones que durant l'any 2003 estiguin inscrites en ensenyaments o programes de formació d'adults.

.2 Hi ha dues modalitats: una per als participants en la formació instrumental i els ensenyaments inicials; i una altra per als participants en l'educació secundària, preparació de proves d'accés a cicles formatius, preparació de proves d'accés a la universitat i altres activitats formatives de lleure i culturals per a persones adultes.

.3 Amb motiu de la proclamació, per part de les Nacions Unides, de l'any 2003 com a Any Internacional de l'Aigua Dolça, les narracions hauran de tractar sobre l'aigua dolça per tal de prendre consciència de la importància de l'aigua per al futur del nostre planeta.

.4 Per a la modalitat de persones inscrites en la formació instrumental i ensenyaments inicials per a adults s'atorgaran un premi Rafael Farré, dotat amb 992 euros, i dos accèssits dotats amb 300 euros cadascun.

Per a la modalitat de persones inscrites en educació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR