ORDRE GAP/108/2006, de 15 de març, de convocatòria per a l'any 2006 de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals i aprovació de les bases reguladores.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/108/2006, de 15 de març, de convocatòria per a l'any 2006 de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals i aprovació de les bases reguladores.

El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Cooperació Exterior, vol seguir la línia d'actuació iniciada amb èxit l'any anterior de foment de la presència de catalans en l'exterior. Una de les possibles accions coherent amb aquesta finalitat és donar continuïtat al programa de beques 2005 i ajudar a aquelles persones que vulguin realitzar pràctiques en alguna institució o organització internacional de caràcter multilateral al 2006, amb l'objectiu de millorar les seves capacitats d'actuació a l'exterior. Per això es convoquen aquestes beques, l'objectiu de les quals és incentivar la realització de pràctiques en organismes internacionals i promoure i intensificar les relacions de Catalunya amb els organismes internacionals que acullen als nostres becaris.

En conseqüència i d'acord amb el previst al Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la resta de normativa vigent aplicable,

Ordeno:

.1 Convocar beques per a l'any 2006, per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals.

.2 Aprovar les bases reguladores de la convocatòria, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

.3 Aquesta convocatòria té un pressupost màxim de 80.000 euros que aniran a càrrec de la partida GO.05D/482000100/2310; transferències a altres institucions del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques per a l'any 2006.

Aquesta quantitat es podrà ampliar mitjançant resolució del conseller de Governació i Administracions Públiques, publicada al DOGC, i sempre que hi hagi consignació pressupostària adequada i suficient en el pressupost corresponent del Departament esmentat.

.4 El termini de presentació de sol·licituds restarà obert des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al 31 d'octubre de 2006.

.5 Les beques previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases reguladores que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre, pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i pel que fa al procediment per la Llei 30/1992, de 26 de novembre de Règim Jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (modificada per la Llei 4/1999) i per la resta de la normativa vigent aplicable.

Barcelona, 15 de març de 2006

Joan...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR