RESOLUCIÓ SSS/4106/2003, de 31 de desembre, per la qual es fa pública la convocatòria del procés selectiu, torn especial de promoció interna, per a l'ingrés a la categoria professional de personal estatutari del grup administratiu de la funció administrativa (núm. de registre de la convocatòria TE-Admtiu-PI-2003).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorInstitut Català de la Salut
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

SSS/4106/2003, de 31 de desembre, per la qual es fa pública la convocatòria del procés selectiu, torn especial de promoció interna, per a l'ingrés a la categoria professional de personal estatutari del grup administratiu de la funcióadministrativa (núm. de registre de la convocatòria TE-Admtiu-PI-2003).

L'Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut de 29 d'octubre de 2002, aprovat en la sessió del Govern del dia 12 de novembre de 2002, regula que en el marc en què s'estableix la disposició addicional primera de la Llei 10/2002, de 27 de maig, sobre un torn especial de promoció interna de membres de la categoria d'auxiliar administratiu de la funció administrativa a administratius de la funció administrativa, amb concordança amb el que disposa el punt 5.2.2 de l'Acord general sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociacions de l'Administració de la Generalitat de Catalunya aprovat per Acord de Govern de 24 de juliol de 2000.

El punt 6.1.c) de l'Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut de 29 d'octubre de 2002 estableix que per a l'any 2003 l'Institut Català de la Salut durà a terme la primera de les convocatòria específiques de promoció interna previstes, amb un total de 300 places.

De conformitat amb el que preveu la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut;

En virtut de les competències assignades per l'article 3 del Decret 276/2001, de 23 d'octubre, del Departament de Sanitat i Seguretat Social, de reestructuració de l'Institut Català de la Salut,

Resolc:

Article 1

Fer pública la convocatòria per cobrir 300 places de la categoria professional del grup administratiu de la funció administrativa, dependents de l'Institut Català de la Salut, pel sistema de concurs oposició i aprovar les bases que regiran la convocatòria i que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

D'acord amb el que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i el Decret 262/2000, de 31 de juliol, de reestructuració del Departament de Sanitat i Seguretat Social, contra aquesta Resolució les persones interessades podran interposar recurs d'alçada davant del conseller de Sanitat i Seguretat Social en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la data de la publicació.

Igualment, les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 31 de desembre de 2003

Josep Ganduxé i Soler

Director gerent

Annex 1

Bases

.1 Normes generals

1.1 Places objecte de convocatòria

Es convoca el procés selectiu, torn especial de promoció interna, per proveir 300 places de la categoria professional de personal estatutari del grup administratiu de la funció administrativa dependents de l'Institut Català de la Salut.

D'aquestes places, 15 es reserven per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït.

1.2 En cas que les places reservades per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït quedin desertes, s'acumularan a la resta de places de la convocatòria.

1.3 Els estatutaris que superin el procés selectiu restaran destinats en el mateix lloc de treball que ocupaven i es reclassificaran en llocs administratius de la funció administrativa un cop seguits els tràmits davant els òrgans competents per modificar els llocs de treball, i, en conseqüència s'amortitzaran les places d'auxiliar administratiu de la funció administrativa corresponents.

1.4 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen l'article 103 de la Constitució espanyola; la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut; el Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social; la Llei 10/2002, de 27 de maig, sobre un torn especial de promoció interna de membres del cos auxiliar d'administració al cos administratiu; el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya; l'Ordre CLT/197/2002, de 12 de juny, sobre títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Direcció General de Política lingüística; el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i en aquestes bases.

.2 Fase i torn de la convocatòria

La convocatòria s'estructura en la fase de concurs oposició. Aquesta fase consta únicament del torn de promoció interna.

.3 Sol·licituds

3.1 La sol·licitud per prendre part en aquesta convocatòria s'ajustarà al model que es facilitarà gratuïtament a les dependències del Centre Corporatiu de l'Institut Català de la Salut, a les seves gerències d'àmbit d'atenció primària i a les seves institucions hospitalàries. També es podrà obtenir el model de sol·licitud a través de la web de l'ICS (vegeu l'annex 5).

3.2 Les persones aspirants consignaran a l'apartat de la sol·licitud "Núm. de registre de la convocatòria", epígraf "Dades de la convocatòria", el número de registre d'aquesta convocatòria, que és TE-Admtiu-PI-2003.

3.3 Les persones amb discapacitat podran assenyalar a l'apartat "Espai reservat als aspirants disminuïts" el tipus de disminució declarada; a l'apartat "Adequacions sol·licitades" podran indicar l'adaptació o l'adequació de temps i mitjans materials per a la realització de les proves i dels exercicis previstos en la convocatòria i el motiu o motius d'aquestes. En l'acceptació de les dites adaptacions o adequacions cal atenir-se a allò que disposa l'article 6 del Decret 66/1999, de 9 de març, delDepartament de la Presidència de la Generalitat. Així mateix, les persones aspirants hauran de fer constar si opten o no opten a places per la via de reserva.

3.4 Presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds s'adreçaran a la Direcció Gerència del'Institut Català de la Salut i es podran presentar en els registres del Centre Corporatiu de l'Institut Català de la Salut, de les seves gerències d'àmbit d'atenció primària o de les seves institucions hospitalàries, o trametre-les per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i el Decret 266/2001, de 9 d'octubre, pel qual s'estableixen la creació, l'organització i les funcions de les oficines d'atenció ciutadana.

Les sol·licituds que es presentin mitjançant les oficines de correus hauran d'anar en sobre obert, per tal de ser datades i segellades pel funcionari de correus abans de la seva certificació.3.5 Termini de presentació de sol·licituds.

Les persones aspirants disposaran del termini d'un mes comptador de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC per presentar la sol·licitud en els termes que estableix la base 3.4.

3.6 Taxa d'inscripció.

D'acord amb el que preveu la normativa vigent en matèria de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, per prendre part en la convocatòria els aspirants han d'abonar 25,80 euros, a l'efecte del compliment del requisitque preveu la base 4.2.d).

El pagament s'ha d'efectuar a qualsevol de les oficines de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa", mitjançant un ingrés en caixa, o bé per gir postal o telegràfic, o mitjançant una transferència al comptecorrent núm. 2100-3000-13-2500056192, de l'agència núm. 3000, c. Jaume I, 2, Barcelona. Quan el pagament s'efectuï per gir postal o telegràfic o mitjançant una transferència cal que, com a nom del remitent, hi consti el del mateix aspirant, el qual haurà d'adjuntar a la sol·licitud el resguard de la imposició. Quan el pagament es faci mitjançant un ingrés en caixa, a l'apartat corresponent de la sol·licitud ha de figurar el segell de l'entitat bancària i també l'import de la taxa, que acrediti l'abonament de la taxa corresponent. La seva mancança determina l'exclusió de l'aspirant. En cap cas el pagament a l'entitat bancària substituirà el tràmit de presentació de la sol·licitud davant de l'Administració, dins el termini i en la forma prevista a les bases 3.4 i 3.5 d'aquesta convocatòria.

3.7 Documentació que cal presentar juntament amb la sol·licitud.

a) Certificat previst a la base 4.1.

b) Fotocòpia del títol oficial corresponent en compliment del que preveu la base 4.2.b) d'aquesta convocatòria, o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR