ORDRE JUI/97/2003, de 4 de març, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar quatre beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE JUI/97/2003, de 4 de març, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar quatre beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil i se n'aproven les bases.

Pel Decret 225/1997, de 2 de setembre, es va crear la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil, la qual va assumir les funcions que exercien diferents òrgans administratius en matèria de protecció civil i de prevenció i extinció d'incendis, amb la finalitat que es prestessin de manera coordinada i eficaç, d'acord amb els requeriments derivats de la Llei 5/1994, de 4 de maig, de regulació dels serveis de prevenció i extinció d'incendis i salvaments de Catalunya, i de la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya. El Decret 162/2001, de 12 de juny, estableix actualment l'estructura de la citada Direcció General, depenent de la Secretaria de Seguretat Pública del Departament de Justícia i Interior, d'acord amb el Decret 284/2002, de 19 de novembre, d'estructuració i de reestructuració parcial de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat.

L'article 37 de la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, en relació amb l'estudi i la investigació, preveu la necessitat de promoure l'estudi científic dels riscs que poden afectar la població, els béns i el medi ambient, així com la investigació sobre els mitjans i les tècniques de resposta i els estudis sociològics necessaris per a determinar les necessitats formatives de la població.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per adjudicar quatre beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil a estudiants de les universitats de Catalunya a la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil del Departament de Justícia i Interior.

Article 2

S'aproven les bases que han de regir la realització de les pràctiques objecte de la convocatòria i el seu desenvolupament, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes beques s'imputa amb càrrec a la partida 306 D/481230000/2131 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2002, a incorporar a l'exercici 2003, amb un import màxim de 24.000,00 euros.

Barcelona, 4 de març de 2003

Núria de Gispert i Català

Consellera de Justícia i Interior

Annex

Bases

-1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquestes beques és el previst al Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

-2 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió d'un màxim de quatre beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil a la Subdirecció General de Prevenció i Avaluació de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil. Cadascuna de les beques se centrarà en una de les quatre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR