ORDRE GRI/88/2011, de 19 de maig, per la qual es fixa l'hora de la sessió de constitució de les corporacions municipals de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GRI/88/2011, de 19 de maig, per la qual es fixa l'hora de la sessió de constitució de les corporacions municipals de Catalunya.

Mitjançant el Reial decret 424/2011, de 28 de març, es varen convocar eleccions municipals per al dia 22 de maig de 2011.

L'article 195.1 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, estableix que les corporacions municipals es constitueixen en sessió pública el vintè dia posterior a la celebració de les eleccions, llevat que s'hagi presentat un recurs contenciós electoral contra la proclamació dels regidors electes, supòsit en què es constitueixen el quarantè dia posterior a les eleccions. Tanmateix, no fixa l'hora de celebració d'aquesta sessió constitutiva, la qual cosa fa necessària la determinació horària de celebració d'aquestes sessions, en defecte de normativa municipal específica o de l'hora que pugui haver fixat l'òrgan competent de la corporació municipal.

En ús de les atribucions i funcions que corresponen a aquest Departament en matèria de règim local,

Ordeno:

Article únic

Les corporacions municipals es constituiran, en sessió pública, el dia 11 de juny d'enguany, llevat que s'hagués presentat recurs contenciós electoral contra la proclamació dels/de les regidors/es electes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR