ORDRE SLT/43/2011, d'11 de març, de modificació de l'Ordre SLT/457/2006, de 2 d'octubre, de creació del Consell de la Professió Infermera de Catalunya, adscrit al Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/43/2011, d'11 de març, de modificació de l'Ordre SLT/457/2006, de 2 d'octubre, de creació del Consell de la Professió Infermera de Catalunya, adscrit al Departament de Salut.

Mitjançant l'Ordre SLT/457/2006, de 2 d'octubre, modificada per l'Ordre SLT/599/2006, de 27 de desembre, i l'Ordre SLT/159/2010, de 16 de març, es va crear el Consell de la Professió Infermera de Catalunya, adscrit al Departament de Salut, com a òrgan permanent de consulta i participació del col·lectiu infermer a Catalunya.

L'experiència assolida durant els anys de funcionament del Consell de la Professió Infermera de Catalunya fa palesa la necessitat de dur a terme determinades modificacions per qüestions d'eficàcia organitzativa.

En conseqüència, d'acord amb el que disposen els articles 12 i 22 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'Ordre SLT/457/2006, de 2 d'octubre, de creació del Consell de la Professió Infermera de Catalunya, adscrit al Departament de Salut, en els termes següents:

  1. L'article 3.1 queda redactat de la manera següent:

    “3.1 El Consell de la Professió Infermera de Catalunya es compon de les persones membres següents:

    ”a) Un/a president/a, que és el/la secretari/ària d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut.

    ”b) Un/a vicepresident/a primer/a, designat/ada pel/per la conseller/a de Salut d'entre els vocals en representació de l'Administració sanitària, amb titulació d'infermer/a.

    ”c) Un/a vicepresident/a segon/a designat/ada d'entre els i les vocals no pertanyents a l'Administració de la Generalitat de Catalunya per aquests i aquestes vocals.

    ”d) Un/a secretari/ària, representant de l'Administració sanitària amb titulació d'infermer/a, que actuarà amb veu i sense vot.

    ”e) Vocals:

    ”El/La secretari/ària general del Departament de Salut.

    ”El/La director/a del Servei Català de la Salut.

    ”El/La director/a gerent de l'Institut Català de la Salut.

    ”Una persona designada pel secretari/ària d'Estratègia i Coordinació, d'entre personal que sigui infermer/a amb vinculació funcionària, estatutària de serveis de salut o laboral del Departament de Salut o dels ens i organismes que en depenen.

    ”El/La degà/ana del Consell de Col·legis de Diplomats en Infermeria de Catalunya i quatre infermers/eres en representació dels col·legis d'infermeria.

    ”El/La president/a de l'Associació Catalana d'Infermeria.

    El/La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR