Decret 16/2008, d'11 d'abril, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pels decrets 14/2007, de 20 de juliol, i 14/2008, de 28 de març, del president de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 16/2008, d'11 d'abril, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pels decrets 14/2007, de 20 de juliol, i 14/2008, de 28 de març, del president de les Illes Balears Mitjançant el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, s'establiren les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El Decret esmentat fou modificat pels decrets 14/2007, de 20 de juliol, i 14/2008, de 28 de març, del president de les Illes Balears.

A hores d'ara, es constata la conveniència de delimitar i precisar els àmbits materials d'actuació de cadascun dels òrgans directius de la Conselleria de Presidència.

Per això, dict el següent DECRET Article primer Es dóna una nova redacció al punt 1 de l'article 2 del Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 14/2007, de 20 de juliol, del president de les Illes Balears, que tindrà el tenor literal següent:

  1. Conselleria de Presidència -- Secretaria General -- Direcció General de Relacions Institucionals -- Direcció General de Relacions amb el Parlament i de Coordinació Normativa -- Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma -- Direcció General d'Administracions Públiques -- Direcció General de Projectes -- Direcció General de Coordinació Departamental -- Direcció General d'Acció Exterior i Relacions amb la Unió Europea -- Direcció General de Comunicació -- Direcció General de Qualitat dels Serveis -- Direcció General de Justícia Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

  1. Direcció General de Relacions Institucionals: relacions generals amb el Govern de l'Estat i les comunitats autònomes; acció cívica i relacions amb els grups socials; participació ciutadana; fundacions, associacions i corporacions de dret públic; Registre d'Entitats Jurídiques.

  2. Direcció General de Relacions amb el Parlament i de Coordinació Normativa: suport al Govern en les relacions amb el Parlament; coordinació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR