ORDRE INT/498/2006, de 26 d'octubre, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/498/2006, de 26 d'octubre, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

El Decret 365/2006, de 3 d'octubre, aprovà el Reglament de la loteria denominada Binjocs. Aquesta loteria es caracteritza per ser la primera de les loteries organitzades, gestionades i comercialitzades per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat que es juga íntegrament a través d'un terminal de joc. Cada un dels terminals de joc ha d'estar connectat al sistema central de control de l'esmentada entitat. La connexió permet que cada terminal disposi del programari necessari per a la pràctica del joc, no sent possible el desenvolupament d'aquesta loteria sense l'esmentada connexió.

Per això, l'Ordre conté els requisits mínims de compatibilitat que han de reunir els aparells que s'emprin com a terminals de joc de la loteria Binjocs i regula també el règim d'autoritzacions a què estan sotmesos, tot tenint en compte, entre d'altres, el que estableix el Decret 364/2006, de 3 d'octubre, de regulació de les condicions de comercialització dels jocs de loteria organitzats i gestionats per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes.

En conseqüència, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i en ús de les atribucions que em confereixen els articles 5 i 7 de la Llei 15/1984, de 20 de març, del joc, i l'article 23 del Decret 147/2000, d'11 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament del joc de la plena o bingo,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és regular els requisits mínims de compatibilitat dels aparells que poden ser utilitzats com a terminals per a la pràctica de la loteria Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i el seu règim d'autoritzacions.

Article 2

Característiques dels terminals

2.1 Els terminals per a la pràctica de la loteria Binjocs han de reunir els següents requisits:

2.1.1 Model de sobretaula i model amb moble (pantalla única):

  1. Maquinari (hardware) compatible amb un ordinador personal.

  2. Processador Intel Pentium 4 a 3 GHz o equivalent.

  3. Memòria RAM DDR2 com a mínim d'1 Gb.

  4. Disc dur amb una capacitat mínima de 80 Gb.

  5. Targeta gràfica PCI-Express o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR