DECRET 47/1982, de 25 de febrer, de classificació dels funcionaris eventuals i regulació de llur règim jurídic.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La disposició addicional 3 de la Llei 4/1981, de Mesures Urgents sobre la Funció Pública, estableix que en termini de tres mesos a partir de l'entrada en vigor de l'esmentada Llei el Consell Executiu ha de classificar els funcionaris eventuals i adaptar-ne el règim jurídic, i formula a continuació una llista de càrrecs que, en tot cas, han de tenir aquesta consideració.

Consegüentment, en compliment de l'esmentada disposició i mentre la Llei de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya no reguli aquesta qüestió, en ús de la facultat reglamentària que correspon al Consell Executiu i a tenor de la disposició final primera de l'esmentada Llei, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1

Són càrrecs eventuals al servei de la.

Generalitat els corresponents a llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament, de caràcter no permanent, i que no estiguin reservats a funcionaris de carrera. 2. En tot cas, tindran aquest caràcter els càrrecs de: Secretari del Consell Executiu; els membres dels Gabinets del President, dels Consellers i del Secretari General de la Presidència; els Coordinadors Territorials i tots aquells altres que es puguin crear en virtut de Decret. 3. Els càrrecs eventuals seran de lliure designació i cessació del President i dels Consellers, dintre dels crèdits globals consignats per a aquesta finalitat.

Article segon

- La provisió de càrrecs eventuals es farà

mitjançant el nomenament de personal comprès en qualsevol de les situacions que s'especifiquen a continuació:

  1. Personal no vinculat anteriorment a la Generalitat, que passarà a tenir la condició de funcionari eventual.

  2. Personal que ja estigués vinculat anteriorment a la Generalitat, que mantindrà el seu vincle anterior, essent-li respectats els drets a què es refereix l'article 4.

Article tercer 1

Els funcionaris eventuals podran ésser.

nomenats i separats lliurement sense més requeriments que els establerts en el present Decret i els específics que, en cada cas, s'estableixin en el Decret de creació del càrrec corresponent. 2. Els funcionaris eventuals seran afiliats a la Seguretat Social i al Mutualisme Laboral.

Article quart

- Al personal a què es refereix l'article

  1. b), se li respectaran els drets següents:

  1. Si tingués la condició de funcionari de carrera: 1. Reserva de la plaça i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR