DECRET 153/2007, de 17 de juliol, de cessament del senyor Joan Llort i Corbella com a director general d'Urbanisme del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

153/2007, de 17 de juliol, de cessament del senyor Joan Llort i Corbella com a director general d'Urbanisme del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Atès el que disposen l'article 71 de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya, i l'article 12.e) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

El senyor Joan Llort i Corbella cessa com a director general d'Urbanisme del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, amb efectes d'1 d'agost de 2007, i se li agraeixen els serveis prestats.

Barcelona, 17 de juliol de 2007

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR