ORDRE GRI/383/2012, de 20 de novembre, de modificació de l'Ordre GRI/284/2011, de 18 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la quarta edició corresponent a l'any 2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

Per l’Acord del Govern de 17 de juliol de 2012, sobre retenció de saldos pressupostaris necessaris per poder donar compliment a l’objectiu d’estabilitat pressupostària, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General de la Generalitat de Catalunya, s’han hagut d’adoptar mesures que afecten les convocatòries de subvencions actualment en curs. D’acord amb les instruccions esmentades, es trasllada el finançament d’aquesta partida a l’exercici pressupostari 2013.

Per aquest motiu, es considera necessari modificar l’Ordre GRI/284/2011, de 18 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la quarta edició corresponent a l’any 2012, i fer les modificacions pertinents per tal que el reconeixement de l’obligació es faci en l’exercici 2013.

D’acord amb el que disposen els articles 49 i 54 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i en ús de les facultats que em confereix l’article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Modificar l’article 3 de l’Ordre GRI/284/2011, de 18 d’octubre, que queda redactat de la manera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR