ORDRE SLT/904/2008, de 25 de març, per la qual s'aprova el model d'autoliquidació de la taxa per activitats de control i inspecció sanitària en escorxadors, sales d'especejament i establiments de transformació de la caça i altres establiments alimentaris subjectes a control oficial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/904/2008, de 25 de març, per la qual s'aprova el model d'autoliquidació de la taxa per activitats de control i inspecció sanitària en escorxadors, sales d'especejament i establiments de transformació de la caça i altres establiments alimentaris subjectes a control oficial.

La Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, en el capítol IV del títol VII, amb la redacció donada per l'article 6 de la Llei 17/2007, del 21 de desembre, de mesures fiscals i financeres, regula la taxa per activitats de control i inspecció sanitària en escorxadors, sales d'especejament i establiments de transformació de la caça i altres establiments alimentaris subjectes a control oficial.

L'article 158.2 de la Llei 15/1997, estableix que la liquidació i l' ingrés de la taxa en les quotes establertes pels apartats 2, 3 i 4 de l'article 155 han de ser efectuats pel subjecte passiu mitjançant autoliquidació.

Per tot això, en ús de les facultats que em confereix l'article 62.3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'aprova i es fa públic el model d'autoliquidació mitjançant el qual els subjectes passius han de determinar el deute tributari de la taxa per activitats de control i inspecció sanitària en escorxadors, sales d'especejament i establiments de transformació de la caça i altres establiments alimentaris subjectes a control oficial, el qual figura com annex a aquesta Ordre.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR