ORDRE ASC/414/2007, de 6 de novembre, per la qual s'aproven les bases per a beques de col·laboració per a tractaments arxivístics i documentals de fons documentals produïts per les entitats juvenils catalanes, i s'obre convocatòria per a l'any 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ASC/414/2007, de 6 de novembre, per la qual s'aproven les bases per a beques de col·laboració per a tractaments arxivístics i documentals de fons documentals produïts per les entitats juvenils catalanes, i s'obre convocatòria per a l'any 2007.

El Decret 572/2006, de 19 de desembre, de reestructuració parcial del Departament d'Acció Social i Ciutadania, preveu com a òrgan d'aquest la Secretaria de Joventut, amb l'estructura prevista al Decret 239/2005, de 8 de novembre. D'acord amb aquesta última disposició, un dels Serveis de la Secretaria de Joventut és el Servei de Documentació i Arxiu. Aquest Servei, especialitzat en temàtica juvenil, té entre d'altres funcions l'obtenció, la classificació i la conservació del material documental referent a la joventut, així com el foment de la conservació de la classificació del material documental d'interès històric, cultural o social d'entitats del món juvenil.

Per contribuir a preservar el patrimoni documental del moviment juvenil de Catalunya i per fomentar la inserció a la vida laboral de joves, la Secretaria de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania té interès en convocar aquesta beca, dins d'un àmbit de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i la Llei 4/2007, de 4 de juliol, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases que han de regir la concessió de beques de col·laboració per a tractaments arxivístics i documentals de fons documentals produïts per les entitats juvenils catalanes, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Obrir convocatòria pública per a aquest any 2007 per adjudicar un beca de col·laboració per al tractament arxivístic dels fons documentals produïts per les entitats juvenils catalanes que es troben a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

Article 3

L'import d'aquesta beca s'estableix en 2.850 euros a càrrec de la partida pressupostària 480000100/3210 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2007, i a la partida corresponent dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2007 i en 10.450 euros a la partida corresponent dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2008, tal com s'estableix a l'Acord de Govern de 6 de novembre de 2007.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra aquesta Ordre o les seves bases es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa

Barcelona, 6 de novembre de 2007

Carme Capdevila i Palau

Consellera d'Acció Social i Ciutadania

Annex

Bases

.1 Objecte

L'objecte d'aquestes beques és donar suport a tractaments arxivístics i documentals de fons documentals produïts per les entitats juvenils catalanes. Atesa la diversitat dels tipus de tractaments hi ha dos tipus de beques, una per a tractaments arxivístics i una altra per a tractaments documentals.

.2 Persones destinatàries

2.1 Per al tractament arxivístic.

Aquestes beques s'adrecen a persones que cursin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR