ORDRE IUE/583/2010, d'1 de desembre, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/583/2010, d'1 de desembre, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Fundació Jordi Gol i Gurina va ser creada, l'any 1996, per l'Institut Català de la Salut, amb la finalitat de promoure la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l'àmbit de l'atenció primària. L'any 2006, va passar a ser l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol), mitjançant la signatura d'un conveni econòmic amb el Departament de Salut i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb la finalitat que l'Institut pugui articular la recerca i l'assistència de l'atenció primària amb la docència, la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa l'adscripció de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol, com a institut universitari de recerca, a aquesta universitat.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i el Decret 237/2003, de 8 d'octubre, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell de Govern, i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció de l'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a Gran Via de les Corts Catalanes, 587, àtic, de Barcelona.

Article 2

L'Institut d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol) té com a objecte impulsar, promoure i dur a terme la investigació científica i tècnica, la docència i la formació del personal, en el camp de les ciències de la salut i la gestió dels serveis sanitaris en l'àmbit de l'atenció primària, així com la difusió dels coneixements...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR