RESOLUCIÓ MAH/2768/2010, de 5 d'agost, per la qual es fa públic l'Acord de declaració d'impacte ambiental del Projecte de connexió de les xarxes existents al terme municipal d'Hostalric, al terme municipal d'Hostalric.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

MAH/2768/2010, de 5 d'agost, per la qual es fa públic l'Acord de declaració d'impacte ambiental del Projecte de connexió de les xarxes existents al terme municipal d'Hostalric, al terme municipal d'Hostalric.

Vist que la Ponència Ambiental, en la sessió del dia 5 de setembre de 2006, va adoptar l'Acord de declaració d'impacte ambiental del Projecte de connexió de les xarxes existents al terme municipal d'Hostalric, al terme municipal d'Hostalric,

Resolc:

Donar publicitat a l'esmentat Acord de declaració d'impacte ambiental del Projecte de connexió de les xarxes existents al terme municipal d'Hostalric, al terme municipal d'Hostalric.

Barcelona, 5 d'agost de 2010

Maria Comellas i Doñate

Directora general de Qualitat Ambiental

ACORD

de 5 de setembre de 2006, de declaració d'impacte ambiental del Projecte de connexió de les xarxes existents al terme municipal d'Hostalric, al terme municipal d'Hostalric.

Antecedents

El 27 de juny de 2005 va tenir entrada als Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Girona, procedent de l'Agència Catalana de l'Aigua, una sol·licitud d'informe relativa al projecte per a la canalització amb conducció de gas natural que creua la riera d'Arbúcies al terme municipal d'Hostalric.

Mitjançant un escrit amb data 4 de juliol de 2005 es va comunicar a l'Agència Catalana de l'Aigua que el projecte afectava l'espai del PEIN Riera d'Arbúcies, que forma part, alhora, de l'espai Massís del Montseny proposat per a la xarxa Natura 2000. En conseqüència, atès que el projecte s'inclou dins del grup 9k de l'annex II del Reial decret legislatiu 1302/1986, de 28 de juny, d'avaluació d'impacte ambiental, el promotor havia d'aportar la documentació acreditativa de les característiques, la ubicació i l'impacte potencial del projecte a fi i efecte que es pogués resoldre sobre la necessitat de sotmetre'l al tràmit d'avaluació d'impacte ambiental.

El 8 de juliol de 2005, els Serveis Territorials a Girona van rebre un estudi d'impacte ambiental sobre el projecte, que va ser tramès el mateix dia a la Direcció General del Medi Natural perquè es pronunciés sobre la necessitat d'aplicar el tràmit d'avaluació d'impacte ambiental.

El 16 de setembre de 2005, va tenir entrada l'informe emès per la Direcció General del Medi Natural, que concloïa que el projecte de connexió de les xarxes de gas existents al municipi d'Hostalric, promogut per la companyia Gas Natural, SDG, havia de sotmetre's al tràmit d'avaluació d'impacte ambiental, pel fet que aquest constitueix el supòsit núm. 12 de l'annex II del Decret 328/1992, de 14 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR