ORDRE CMC/341/2007, de 20 de setembre, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Història de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/341/2007, de 20 de setembre, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Història de Catalunya.

L'Ordre de 8 de juliol de 1998, per la qual es fix en els preus de la visita pública dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les seves entitats autònomes i dels serveis complementaris que s'hi presten (DOGC núm. 2686, de 22.7.1998) preveu els preus del Museu d'Història de Catalunya. Aquesta Ordre va ser modificada posteriorment per diverses normes. Així mateix, l'Ordre d'1 de juliol de 1997 va fixar la tarifa de les visites del Museu d'Història de Catalunya incloses en la campanya Barcelona card.

Atesa la necessitat d'actualitzar les tarifes, de preveure la gratuïtat de la visita per a nous col·lectius com el personal docent de Catalunya i d'incrementar els supòsits d'aplicació de la tarifa reduïda, així com d'establir el preu de nous serveis del Museu;

Atesa la proposta de la Direcció General del Patrimoni Cultural, i vist l'informe favorable de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances;

D'acord amb l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Preu de la visita pública

1.1 S'aproven els preus de la visita pública del Museu d'Història de Catalunya, que queden establerts de la manera següent:

  1. Tarifes de l'exposició permanent.

    Tarifa normal: 4 euros.

    Tarifa reduïda: 3 euros.

  2. Tarifes de les exposicions temporals.

    Tarifa normal: 3 euros.

    Tarifa reduïda: 2 euros.

  3. Tarifa combinada (visita a l'exposició permanent i a les temporals).

    Tarifa normal: 5 euros.

    Tarifa reduïda: 4 euros.

  4. Tarifa per a visites extrahoràries (per a l'exposició permanent i/o les temporals): 10 euros. Només s'autoritzen visites extrahoràries al Museu per a grups de 50 o més persones.

    1.2 La tarifa reduïda s'aplica a les persones següents:

  5. Pensionistes.

  6. Nois i noies de 7 a 18 anys.

  7. Membres d'associacions, d'entitats i d'institucions que hagin establert un conveni amb el museu amb finalitat cultural i/o promocional.

  8. Titulars del carnet d'estudiant.

  9. Titulars del carnet jove.

  10. Membres d'una família monoparental (la formada per un pare/mare sol/a amb infants menors de dotze anys, sempre que aquests convisquin amb aquell/a i en depenguin econòmicament i exclusivament).

  11. Visites en grup sempre que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR