ORDRE EDU/417/2009, de 18 de setembre, per la qual es creen els preus públics per a la validació dels aprenentatges adquirits mitjançant l'experiència amb relació als ensenyaments de formació professional, d'arts plàstiques i disseny i d'esports.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

EDU/417/2009, de 18 de setembre, per la qual es creen els preus públics per a la validació dels aprenentatges adquirits mitjançant l'experiència amb relació als ensenyaments de formació professional, d'arts plàstiques i disseny i d'esports.

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, ha previst una major flexibilitat en l'accés a la formació professional inicial, que forma part del sistema educatiu, alhora que fomenta i impulsa l'aprenentatge al llarg de la vida. En aquest sentit estableix a l'article 66, apartat 4, que les persones adultes poden realitzar els seus aprenentatges tant per mitjà d'activitats d'ensenyament, reglat o no reglat, com a través de l'experiència, laboral o en activitats socials, per la qual cosa s'ha de tendir a establir connexions entre les dues vies i s'han d'adoptar mesures per a la validació dels aprenentatges que s'hagin adquirit així.

D'altra banda, l'article 69.1.e) de la Llei 12/2009, de 10 de juliol, d'educació, estableix com un objectiu específic de l'educació d'adults la validació de les competències adquirides per altres vies formatives.

Atès que els procediments de validació es duran a terme tant en centres públics com en centres privats, cal crear els preus públics per als procediments de validació dels aprenentatges que duguin a terme els centres dependents del Departament d'Educació. Per tant, d'acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es creen els preus públics per a la validació dels aprenentatges adquirits mitjançant l'experiència en relació als ensenyaments de formació professional, d'arts plàstiques i disseny i d'esports, següents:

  1. Validació de crèdits de grau mitjà.

  2. Validació de crèdits de grau superior.

  3. Validació d'unitats formatives de grau mitjà.

  4. Validació d'unitats formatives de grau superior.

Article 2

Imports

Es fixen els preus públics, per al curs 2009-2010, en els imports següents:

  1. Validació de crèdits de grau mitjà: 8,60 euros per cada crèdit.

  2. Validació de crèdits de grau superior: 12,10 euros per cada crèdit.

  3. Validació d'unitats formatives de grau mitjà: 3,61 per cada unitat formativa.

  4. Validació d'unitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR