DECRET 217/2008, de 4 de novembre, sobre la utilització del número d'identitat professional en determinades peces dels uniformes de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyDecret

DECRET

217/2008, de 4 de novembre, sobre la utilització del número d'identitat professional en determinades peces dels uniformes de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

Mitjançant el Decret 94/2003, d'1 d'abril, es va introduir un nou element identificatiu en la uniformitat de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra consistent en una veta adherent, en la qual ha de constar el número d'identitat professional del funcionari o la funcionària.

La incorporació a la uniformitat de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra de peces que no en formaven part en el moment de la promulgació del decret esmentat, comporta l'aprovació d'un nou decret per tal de fer extensiva la utilització de la veta adherent a les peces que es porten posades a la part superior del cos, amb l'excepció de les que formen part de l'uniforme de gala. Es vol aprofundir, d'aquesta manera, en la voluntat de facilitar als ciutadans i les ciutadanes l'exercici del dret a poder identificar en tot moment els/les policies.

En compliment del que disposa l'article 53.e) de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, el Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra ha emès l'informe corresponent.

En conseqüència, en ús de les competències que atribueix la disposició final de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra; de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

.1 Les peces visibles dels uniformes de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, que portin posades a la part superior del cos els funcionaris i les funcionàries, han de tenir incorporada, a la part...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR