ORDRE ECO/34/2013, de 12 de febrer, per la qual es dóna conformitat al canvi de titularitat i al canvi de denominació de l'Escola Universitària de Negocis de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, que passa a denominar-se Centre Universitari Euncet.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 331/1996, de 29 d’octubre, va autoritzar l’adscripció de l’Escola Universitària de Negocis de la Caixa d’Estalvis de Terrassa a la Universitat Politècnica de Catalunya, sota la titularitat de la Fundació Cultural de la Caixa d’Estalvis de Terrassa.

Els estudis de diplomatura en ciències empresarials que impartia aquest centre s’han adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior i, actualment, imparteix els estudis de grau en administració i direcció d’empreses.

En data 11 de gener de 2012, la Fundació Cultural Privada Caixa de Terrassa ha formalitzat la transmissió de la titularitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR