ORDRE UNI/237/2005, de 10 de maig, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat Ramon Llull, la qual passa a denominar-se Escola Universitària d'Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/237/2005, de 10 de maig, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat Ramon Llull, la qual passa a denominar-se Escola Universitària d'Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna.

Mitjançant el Decret 214/1992, de 25 de setembre, es va reconèixer l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat Ramon Llull com a centre universitari per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en infermeria i diplomat en fisioteràpia (DOGC núm. 1657, de 16.10.1992).

En virtut de l'Ordre UNI/492/2003, de 10 de desembre, es va reconèixer la implantació dels estudis de diplomat o diplomada en nutrició humana i dietètica de l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat Ramon Llull (DOGC núm. 4032, de 17.12.2003).

Una vegada consolidada la implantació dels nous estudis de nutrició humana i dietètica, la Universitat Ramon Llull ha aprovat que, per tal de fer més integrador el nom d'aquesta Escola, passi a denominar-se Escola Universitària d'Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna.

A petició de la Universitat Ramon Llull, de conformitat amb l'aprovació de l'equip de Govern de la Universitat, d'acord amb l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR