ORDRE ECO/60/2013, de 8 d'abril, per la qual es dóna conformitat al canvi de titularitat de l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat i de l'Escola Universitària d'Informàtica Tomàs Cerdà, centres adscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 193/1985, de 20 de juny, pel qual s’autoritza la creació de l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat i el Decret 150/1990, de 28 de maig, pel qual s’autoritza la creació de l’Escola Universitària d’Informàtica Tomàs Cerdà, van autoritzar l’adscripció de les escoles esmentades a la Universitat Autònoma de Barcelona, sota la titularitat de Centre Docent Santa Coloma, Societat Cooperativa Limitada.

Els estudis que s’impartien en aquests centres s’han adaptat a l’espai europeu d’educació superior i, actualment, s’imparteixen estudis de grau i de màster universitari, mitjançant els convenis signats amb cadascuna de les escoles, en data 21 de novembre de 2011.

En data 30 de juliol de 2008, el Centre Docent Santa Coloma, Societat Cooperativa Limitada, va acordar cedir gratuïtament tots els actius i els passius, així com tots els drets i les obligacions que té aquesta entitat, en forma de convenis, contractes i altres acords a favor de la Fundació Privada Escoles Universitàries Gimbernat, creada mitjançant escriptura notarial en la mateixa data.

En data 16 de novembre de 2012, es van signar sengles addendes, mitjançant les quals es modifiquen els convenis vigents, en el sentit d’entendre fetes totes les referències a la titular de les escoles, que és la Fundació Privada Escoles Universitàries Gimbernat.

Per tot això, i de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la universitat, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR